divendres, 27 de novembre del 2015

Hampi

Anavem cap allà només sabent que estava a la nostra llista de llocs per veure, que és Patrimoni de la Humanitat i que un austriac amb qui vem compartir 16h de tren ens va dir que a ell li va agradar tant que s'hi va estar dues setmanes.

Durant el viatge el paissatge havia anat canviant, era verd! Vem arribar de nit i el poble estava a les fosques, així que fins al matí següent no podriem veure res de res. A l'endemà vem flipar! Quina pasada!! Camps de bananers ens envoltaven fins a on arrivava la vista, hi havia un riu enorme, tot de roques gegants escampades per tot arreu i un munt de ruïnes.






Un dia vem decidir fer una excursió a unes cascades properes. Ens havien dit que era dificil d'arribar, però s'ens va acudir preguntar a uns nens si ens feien de guies per unes rupies. Ells encantats i nosaltres també! Collonut! Després de creuar camps de bananers i rierols que ens van fer mullar-nos fins als genolls i patir per les serps vem arribar a uns ràpids. Resulta que no eren cascades... Ells havien d'anar al cole, el bus els sortia a les 10h del mati i van dir de tornar, la Laia i jo els vem dir que ens quedariem una estona. Es van posar seriosos i ens van comensar a cridar que no! Cheetah, madamme! Cheetah! Promise! Promise! Go, go.
Ens vem cagar i vem decidir marxar amb ells per acabar jugant uns cent metres més enllà en una part poc fonda del riu. Curiosament aquí ja no hi havia risc de cheetah, i com que ja havien asumit que no arribarien al cole.... don't worry be happy.






9 comentaris:

  1. Ganes de jugar, ells i vosaltres! El cate en mates aquest curs serà culpa vostra :-D :-D :-D Muakkkssss

    ResponElimina
  2. Que vol dir ris de cheetah?
    Anda que com diu la Neus... sereu rls responsables del cate ;-)

    ResponElimina
  3. Que vol dir ris de cheetah?
    Anda que com diu la Neus... sereu rls responsables del cate ;-)

    ResponElimina
  4. Anda que no,happy ells i happy vosatres...oh happy day i despres d'un dia així a qui li importa un cate....tenen la excusa de haber ajudad a persones moooolt perdudes

    ResponElimina
  5. Cheetah es lleopard... estaven cagats perque deien que alli hi anaven els lleopards.. i no ens podiem quedar molta estona.
    Nose si seria veritat pero es van ficar serios i semblaven asustats quan veien que no els creiem... ens vem cagar nos també i vem marxar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uff .... suposo que deu acollonir la situació..
      Cuidevos molt.
      Petons...♡♥♡♥

      Elimina
    2. Uff .... suposo que deu acollonir la situació..
      Cuidevos molt.
      Petons...♡♥♡♥

      Elimina
  6. Us veig molt i molt be, es nota que esteu disfrutan moltíssim d'aquesta experiència, continueu així. Nosaltres us seguim desde aqui. Molts petons i vigileu amb el cheetah

    ResponElimina